Videók

Bagdi Bella, a Boldogságóra program megálmodója a program múltjáról, jelenéről és jövőjéről tartott előadást 2019 szeptemberében, a Kongresszusi Központban a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen.

Bagdi Bella

a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke

Prof. Dr. Oláh Attila „Boldogság a négyzeten” c. előadása a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen 2019-ben a Kongresszusi Központban.

Prof. Dr. Oláh Attila

az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoportjának vezetője

Prof. Dr. Vargha András „A boldogságórák hatásvizsgálata” c. előadása a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen 2019 szeptemberében a Kongresszusi Központban.

Prof. Dr. Vargha András

a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének intézetvezető-helyettese

Kozma-Vízkeleti Dániel „A boldogságot a családban tanuljuk?” c. előadása a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen 2019 szeptemberében a Kongresszusi Központban.

Kozma-Vízkeleti Dániel

család-pszichoterapeuta

Dr. Mérő László „A változás varázsigéi” c. előadása a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen 2019 szeptemberében a Kongresszusi Központban.

Dr. Mérő László

matematikus, pszichológus

Kövecsesné Dr. Gősi Viktória, a SZE Apáczai Csere János Karának dékánhelyettese tart élménybeszámolót a Boldog Óvoda és Iskola Címátadó ünnepségen 2019 szeptemberében a Kongresszusi Központban. A karon még 2018 szeptemberében indították el a boldogságórák módszertanának oktatását egy választható kurzus keretein belül.

Kövecsesné Dr. Gősi Viktória

a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának dékánhelyettese

2019 tavaszán először indult szakmai turnéra a Boldogságóra program szakmai csapata, melynek során összesen 16 helyszínre látogattunk el szakmai előadásokat és élmény workshopokot tartva a boldogságórás és érdeklődő pedagógusoknak. A turné hangulatába ad betekintést ez az összefoglaló videó.

Boldogságóra Szakmai Napok 2019