Regisztráció a Boldogságóra Programba

FONTOS! Ha freemail, indamail, vipmail, citromail vagy hasonló, ingyenes, kevésbé megbízható címekkel regisztrálnál, nagy valószínűség szerint nem fogsz tőlünk emailt kapni. Javasoljuk, hogy ezek helyett regisztrálj új email fiókot pl. a gmail.com levelezőrendszerben és azzal regisztrálj be hozzánk.  

KÉRDÉSED VAN? A Gyakran Ismételt Kérdések között minden választ megtalálsz >>

1Az első és legfontosabb, hogy regisztrálj be a Boldogságóra programba. Add meg a település és intézményed nevét,  címét! Felhasználónévnek válassz olyan fantázianevet, ami a csoportot legjobban kifejezi az évfolyam megjelölésével. pl. Törpikék1a, Szivárvány8b.  Felhasználónévben nem lehetnek ékezetek, azért ékezetek nélkül így kérjük beírni Torpikek1a, Szivarvany8bosztályod évfolyamát, óvodások esetén a csoportod nevét.
2Egy olyan felületet készítettünk, ahol virtuális keretek között az ország különböző pontjairól bekapcsolódó pedagógusokkal és azok osztályaival tarthatod a kapcsolatot. Ezen a közösségi platformon tudjátok majd megosztani velünk, és egymással a boldog pillanataitokat, tapasztalataitokat a következő 10 hónapban. Ide kérjük majd feltölteni a csoportok munkáit (rajzokat, meséket, fotókat, élményeket) melyeket a program szellemiségében feladatokként kaptok.
3Minden további információt hírlevélben küldünk el számodra, a regisztrációt követően.

Fontos! Ahhoz, hogy le tudd tölteni a havi oktatási segédanyagokat, be kell jelentkezned az oldalra! Az általad megadott felhasználói névvel és jelszóval tudsz majd belépni.

Felhasználónévnek válassz olyan fantázianevet, ami a csoportot legjobban kifejezi az évfolyam megjelölésével. Például: Törpikék1a, Szivárvány8b.  Felhasználónévben nem lehetnek ékezetek, azért ékezetek nélkül így kérjük beírni Torpikek1a, Szivarvany8bosztályod évfolyamát, óvodások esetén a csoportod nevét.

A Boldog Óvoda vagy Iskola azonosítószámot illetve az OM azonosító számot ide kattintva tekintheted meg >>

 

Elfogadom a felhasználási szabályzatot és az adatvédelmi nyilatkozatot és feliratkozom a Boldogságprogram hírlevelére. (Adataidat bizalmasan kezeljük.)