Regisztráció a Boldogságóra Programba

FONTOS! A boldogsagprogram.hu weboldalon megadott felhasználóneveddel és email címeddel – amennyiben pedagógusként regisztráltál – be tudsz jelentkezni a boldogsagora.hu oldalra, azaz újabb regisztrációra nincs szükség! Ha még nem olvastad a Boldogságóra program tájékoztató anyagát, kattints ide >>

E-MAIL CÍMEK! Ha freemail vagy hotmail címekkel regisztrálnál, nagy valószínűség szerint nem fogsz tőlünk emailt kapni. Javasoljuk, hogy ezek helyett regisztrálj új email fiókot pl. a gmail levelezőrendszerben és azzal regisztrálj be hozzánk.  

KÉRDÉSED VAN? A Gyakran Ismételt Kérdések között minden választ megtalálsz >>

1Az első és legfontosabb, hogy regisztrálj be a Boldogságóra programba. Add meg a település és intézményed nevét,  címét! Felhasználónévnek válassz olyan fantázianevet, ami a csoportot legjobban kifejezi az évfolyam megjelölésével. pl. Törpikék1a, Szivárvány8b.  Felhasználónévben nem lehetnek ékezetek, azért ékezetek nélkül így kérjük beírni Torpikek1a, Szivarvany8bosztályod évfolyamát, óvodások esetén a csoportod nevét.
2Egy olyan felületet készítettünk, ahol virtuális keretek között az ország különböző pontjairól bekapcsolódó pedagógusokkal és azok osztályaival tarthatod a kapcsolatot. Ezen a közösségi platformon tudjátok majd megosztani velünk, és egymással a boldog pillanataitokat, tapasztalataitokat a következő 10 hónapban. Ide kérjük majd feltölteni a csoportok munkáit (rajzokat, meséket, fotókat, élményeket) melyeket a program szellemiségében feladatokként kaptok.
3Minden további információt hírlevélben küldünk el számodra, a regisztrációt követően.

Fontos! Ahhoz, hogy le tudd tölteni a havi oktatási segédanyagokat, be kell jelentkezned az oldalra! Az általad megadott felhasználói névvel és jelszóval tudsz majd belépni.

Felhasználónévnek válassz olyan fantázianevet, ami a csoportot legjobban kifejezi az évfolyam megjelölésével. Például: Törpikék1a, Szivárvány8b.  Felhasználónévben nem lehetnek ékezetek, azért ékezetek nélkül így kérjük beírni Torpikek1a, Szivarvany8bosztályod évfolyamát, óvodások esetén a csoportod nevét.

Elfogadom a felhasználási szabályzatot és az adatvédelmi nyilatkozatot és feliratkozom a Boldogságprogram hírlevelére. (Adataidat bizalmasan kezeljük.)