Vizsolyi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola 3. osztálya

Apróhirdetések

Keresem azt a vadludat, akinek a csapatával el tudnék repülni Lappföldre. Ő a vadlibák vezére. Már majdnem 100 éves. Jól összetartja a csapatát, született vezér. Igazságos, okos és szigorú. Nagyon magas elvárásai vannak felém, de megtanít a hosszú úton minden emberi bölcsességre, alázatra, önzetlenségre. Aki majd jó gyerekké változtat.

Vásott kölyök jeligére

Kiscica vagyok. Macskamamát keresek magamnak, abban az önfeláldozó macska személyében, aki élete kockáztatása árán is megmentene a tűzhaláltól, mikor kigyullad Andrisék padlása.

Cirmos jeligére

Keresek valakit királyi jóbarátnak. Olyat, akivel van közös tulajdonságunk. Ez a valaki egy repülő dinoszaurusz, egy sárkány. Az apja kitagadta, mert olyan jó volt, hogy meggyógyította még az ellenségét is. Óriás termetű, rettenetes külsejű, tüzet okád, mégis egyfejű. Mindig énekel. Szereti a lepkéket, kedves, segítőkész, önzetlen és barátságos, de egyben otromba is.
Bábjátékos jeligére

Csúf zöld szörnynek születtem. A mocsárban élek egymagamban. Mogorva vagyok és faragatlan. Meg szeretnék változni, ezért kutatok egy királylány után, akit elrabolt a sárkány. A királylány, akit keresek, éjszakánként átváltozik egy átok miatt. Ő az, aki minden változatában gyönyörű, kedves, barátságos, jólelkű. Kiválóan nevelné majd a zöld kis szörnyecskéinket. A leghűségesebb társam lenne, aki mogorvából vidámmá varázsolná az életemet.

Szerelmes csók jeligére

Segítőtársat keresek erdei házikónkba. Olyas valakit, aki tud mosni, főzni, takarítani. Aki kedves és gyönyörű. Ébenfekete haja van hófehér bőre. Nem csak szorgalmas, hanem barátságos is. Vidám természetű. Nem ijed meg semmitől. Senkiben sem kételkedik, maga is őszinte. Szeretetteljes és jóságos. Tud gondoskodni hat apró társamról és magamról. Örömmel vár haza minket a bányából.

Bányászlámpa jeligére

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.