Mindenkivel jobb a világ

Mindenkivel jobb a világ

Néhányan osztályon belül szerettek volna ajándékozni, de arra kértem őket, hogy az iskolába járó gyerekek közül mindenki válasszon egyet, és neki készítsen angyalkát, mivel mint osztályfőnök, titokban én is készítettem nekik, majd később ünnepélyesen adtam át a karácsonyi ünnepségen. Az angyalkákat név szerint osztottam ki.
Az angyalkakészítésbe úgy belemelegedtek a gyerekek, hogy mindenki több embernek szeretett volna adni. Amíg az angyalkák készültek, a gyerekekkel közösen rájöttünk, hogy nem csak az iskolában találunk olyan embereket, akikkel jobb a világ, hanem a faluban is. Ötleteltek, hogy kinek adhatnánk, így kapott az iskola összes dolgozója, a polgármesteri hivatal dolgozói, az orvosi rendelő dolgozói, a nyugdíjas doktorbácsi és felesége, a védőnő, a boltosok, és volt aki a családtagoknak is készített. Néhány helyen engedélyt kaptunk arra is, hogy a készült fényképeket feltöltsük a honlapra. És itt még nem ért véget az ajándékozás, a gyerekek szeretnék folytatni. Élvezték, hogy azt mondhatták:
“Doktor bácsival/Védőnénivel/Polgármester bácsival/stb. jobb a világ!” Ahogy a gyerekek átadták, látszott a felnőttek arcán az öröm, hogy rájuk is gondoltunk.

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.