Megváltozott az életem!

A bejegyzés írójának intézménye a Boldog Iskola cím birtokosa.

Kedves Anna,

remélem, amikor kézhez kapod levelemet, örömmel és kíváncsisággal fordulsz írásom felé, hiszen egészen csodálatos dolgokról szeretnék Neked beszámolni.
Képzeld el, egy fél évvel ezelőtt úgy határoztam, hogy gyökeresen változtatok eddigi életmódomon és megpróbálok jobban odafigyelni az egészségemre. Az utóbbi időben nagyon sok stressz ért, emiatt sokszor voltam fáradt, ideges és kimerült, sajnos az étkezésemre sem figyeltem oda megfelelően, és bevallom Neked őszintén, hogy sokszor az evés segített levezetni a stresszt.
Azonban most minden megváltozott. Tudatosan odafigyelek az egészségemre, értsd úgy, hogy táplálkozásra, mozgásra. Minden reggel egy nagy pohár vízzel indul a napom és minimum 8 pohár vizet megiszom egy nap, kezdetben erre úgy tudtam odafigyelni, hogy mindig feljegyeztem magamnak, hányadiknál is tartok. Beiktattam az étkezéseimbe a zöldségeket és gyümölcsöket, és leszámoltam a sok cukorral, csokival. Naponta mozgok, tornázom vagy sétálok. A mozgás nagyon sokat segít, sokkal jobb a kedvem és a közérzetem is ezáltal. Nem feledkezem meg arról, még a napi rohanásban sem, hogy odafigyeljek magamra, ez azt jelenti, hogy minden nap ún. “én időm”, amikor magamra koncentrálok. A kikapcsolódásra is ügyelek, most arra gondoltam, hogy beiratkozom egy jógatanfoylamra, mert erről már nagyon sok jót hallottam, egyik barátnőm is ajánlotta. Küldök magamról egy képet, rám sem fogsz ismerni! Írj hamar, sokszor üdvözöl
Edit

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.