Levél a barátomnak

Kedves Józsi,

Megkaptam leveled, nagyon örültem, és izgatottan bontottam ki, mivel kíváncsi voltam, hogy hogyan végződött nálatok az iskolai focibajnokság. Örömmel olvastam, hogy harmadik helyen végeztetek.
Nálunk is nagyon izgalmas meccsek voltak a napokban az iskolai focibajnokságon, sikerült ebben az évben összesen 10 gólt rúgjak, így meggyőztem szüleimet, hogy ősztől írassanak be a brassói focicsapatba.
Képzeld, az osztályunk focicsapata idén második helyen végzett, ami szerintem nagyon jó eredmény, mivel mi vagyunk a legkisebbek az iskolában.
Az iskolai eredményeimmel is megvagyok elégedve, mivel csak németből csúszott be egy rossz jegy, más tantárgyakból viszont jól teljesítettem. Neked, hogy ment ez a tanév a tanulás szempontjából?
Nagyon örülök a vakációnak, sokat biciklizünk, focizunk, túrázunk itt a közeli erdőben a barátaimmal. Hamarosan szüleimmel elmegyünk a tengerre, aztán azután készülök egy sport táborba, ahol nemcsak foci lesz.
Nagyon vártam ezt a nyarat nemcsak a vakáció miatt, hanem azért is, mert kezdődik a világbajnokság. Remélem az Argentinok megnyerik idén. Te nézed a világbajnokságot?

Kellemes vakációt és remélem hamarosan jössz a nagyszüleidhez, hogy focizzunk egy jót.
Baráti öleléssel,
Jancsi

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.