Jó hírek a Csiga csoportban

A nagycsoportos Csiga csoportos gyerekekkel beszélgettünk arról, hogy mitől vagyunk boldogok, mit érzünk, amikor boldogok vagyunk. A gyerekek egyre könnyebben beszélnek az érzésekről, a boldogságról, egyre többen látják az összefüggéseket a csoportban. Összegyűjtöttük azokat a dolgokat, ami jó velünk, a csoportunkkal történt március hónapban, ezekből egy újságcikket készítettünk:

JÓ HÍREK A CSIGA CSOPORTBAN
2019. március

Tornaverseny a Csiga csoportban!
Az elmúlt két hétben másodjára került megrendezésre a huszárok csatája! Két csapat: a Kokárda és a Zászló csapat versengett egymással. Hosszas küzdelem után a Kokárdák nyertek, azonban minden kis huszár egy éremmel térhetett vissza a versenyről!

Elérkezett hozzánk a tavasz!
A Kiszebáb égetés után végre elérkezett a várva várt tavasz! Séta során a saját szemünkkel láthattuk a tavasz hírnökeit: hóvirágot, ibolyát, nárciszt, a fák, bokrok rügyezését. Örülünk a hosszabb nappaloknak, a több ideig mosolygó napocskának! Várjuk vissza a gólyákat és a fecskéket a távoli Afrikából!

Nyugdíjba ment a dajka nénink!
Utolsó munkával töltött napjait töltötte velünk dajka nénink, Ani néni! 40 év hosszú munkás év után Ani néni most már otthon pihen, a családja körül dolgozhat, amit már nagyon várt. Számunkra szomorú volt a búcsúzás, de örömmel tölt el bennünket, hogy Ani néni pihenhet a sok munka után! S várjuk vissza, hogy meglátogasson minket, és részt vegyen a ballagáson! A búcsúzás során láttuk, hogy az óvó néni büszke ránk, mert a titokban megtanult verseket szépen elmondtuk Ani néninek. Örültünk az óvó néni dícséretének!

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.