Énekelj a Boldogságért!

A boldogság világnapja, március 20-a, az Énekelj a Boldogságért! pályázatok beérkezési határideje. Nagyon sok izgalmas, aranyos, különleges és szívmelengető pályamunka érkezett be hozzánk. Köszönjük a jobbnál jobb alkotásokat és a lelkesedésetek!

Oklevéllel díjazunk minden csoportot, akik indultak a pályázaton.

A legkreatívabb alkotásokból készül egy közös videoklip. Ebbe nem csak az első három helyezett, hanem a zsűri által meghatározott többi pályázati anyagból is kerülhetnek be részletek.

A pályázat fődíja pedig nem más, mint a Jobb Veled a Világ tábor! Az első három helyezett csoport részt vehet a négynapos táborban, mely tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a teljes ellátást és a kalandprogramokat (az utazási költséget nem).

Osszátok meg Facebook-on is alkotásaitokat, tudassátok minden ismerősötökkel, az egész világgal, hogy milyen jó pályamunkát készítettetek. Kattints ide a videókhoz >>

Javasoljuk, hogy kérjetek megosztásokat, Like-okat vagy Tetszik-eket az ismerőseitektől, mert a zsűri azt is fogja értékelni a számos szempont közül, hogy hányan nézték meg a YouTube-on a videótokat vagy hány emberhez jutott el a Facebook-on. Az értékelések és megosztások számát március 31-én éjfélkor lezárjuk, az ezen időpontban lévő adatokat rögzítjük.

A szakmai zsűri március 31-én éjfélig hozza meg a döntését és a nyerteseket szakmai napunkon, 2017. április 6-án fogjuk kihirdetni.

Sok sikert kívánunk!

Pályázati kiírás

Március 20-án világszerte megünneplik a boldogság nemzetközi világnapját. Az ENSZ 2012-ben nyilvánította ünneppé ezt a napot, felismerve a boldogság életünkre, egészségünkre és élettartamunkra gyakorolt hatását, hangsúlyozva, hogy „a boldogság keresése az emberi lét egyik alapvető célja”.

Ezen nagy nap alkalmából a Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja pályázatot hirdet minden Boldogságóra programban részt vevő csoport, iskola számára.

A pályázat célja, hogy a boldogságteremtő képesség fejlesztésére felhívja a figyelmet a zene segítségével, és egy olyan videoklipet készítsünk el Bagdi Bella „Ma rám talál a boldogság” című dalára, melyben magyar diákokon keresztül terjesztjük a boldogság üzenetét a világban.

A PÁLYÁZAT TÁRGYA:

Bagdi Bella „Ma rám talál a boldogság” című dalára diákok – egyénileg vagy csoportosan – készítsenek egy videoklipet a saját ötleteik alapján.

Kitalálhatnak rá egy történetet, egy koreográfiát, készíthetnek belőle flashmob-ot az iskolában, a könyvtárban, egy bevásárló központban, egy főtéren, vagy bárhol. Be lehet vonni az egész iskolát, akár a szülőket is, de természetesen kis létszámú csoportok munkáival is lehet nevezni.

A PÁLYÁZAT FŐDÍJA

Az első három helyezett csoport részt vehet egy négynapos Jobb Veled a Világ táborban.

A tábor tartalmazza a szállást 3 éjszakára, a teljes ellátást és a kalandprogramokat (az utazási költséget nem).

A beérkező munkákról az alapítvány által felkért szakmai zsűri dönt.

Továbbá a legkreatívabb alkotásokból készül egy közös videoklip, amely a Boldogságóra program hivatalos videoklipje lesz! Ebbe nem csak az első három helyezett, hanem a zsűri által meghatározott többi pályázati anyagból is bevághatnak részleteket.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

  • Az iskolában legalább egy csoport legyen regisztrálva a Boldogságóra programban. Regisztrálni a boldogsagora.hu oldalon lehetséges.
  • A pályamunka a kiírásnak maradéktalanul feleljen meg, és határidőre jelenjen meg a megadott felületen.

Pályázni egy pedagógus tud a csoportjával. Ha a klipben a pályázó csoporton kívüli iskolatársak is szerepelnek, a fődíj akkor is csak a pályázó pedagógust és csoportját illeti meg.

A pályázók a pályázatuk benyújtásával hozzájárulnak a beküldött videók korlátlan és visszavonhatatlan felhasználásához, amit felajánlanak a Jobb Veled a Világ Alapítvány javára.

A zsűri figyelembe veszi a videók népszerűségét is a döntéshozatalban (hányan Like-olták az alkotást a www.boldogsagora.hu weboldalon és erről az oldalról mennyien osztották meg a Facebookon).

A videókat a www.boldogsagora.hu weboldalon tesszük közzé, miután a pályamunkát előzetes bírálat alapján elfogadtuk.

A YouTube-ra feltöltött videók címében szerepelnie kell a következőknek:
Bagdi Bella: Ma rám talál a boldogság + a pályázó csoport neve.

A PÁLYAMUNKÁK BEKÜLDÉSE

A pályamunkákat 2017. február 15-től lehet beküldeni. A beküldés módja:

Első lépés: 

Töltsd fel a videódat a YouTube-ra

A YouTube-ra feltöltött videók címében szerepelnie kell a következőknek:
Bagdi Bella: Ma rám talál a boldogság + a pályázó csoport neve.

Második lépés:

Jelentkezz be a www.boldogsagora.hu felületére a már meglévő felhasználó neveddel és jelszavaddal (ha még nem regisztráltál, regisztrálj be a csoportoddal)

Harmadik lépés:

Bejelentkezés után, az Énekelj a Boldogságért! Pályamunka beküldése gombra kell kattintanod, amely február 15-től lesz elérhető. Közvetlen elérési linkje a pályamunkák feltöltésének: www.boldogsagora.hu/palyazat-bekuldese

A PÁLYAMUNKÁK BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE

2017. március 20.

INFORMÁCIÓ

Telefonszám: +3670/635-3250

E-mail cím: info@boldogsagora.hu