Boldogságóra már Szlovákiában is

Boldogságóra már Szlovákiában is

Nagy büszkeség számunkra, hogy Szlovákiában már szlovák nyelven is elindult a Boldogságóra program. A szlovák program helyi képviseletét a losonci Milan Rastislav Štefánik Általános Iskola lelkes csapata látja el, akik május 15-én nagyon színvonalasan címátadót szerveztek a Boldog Óvoda és Iskola címet elnyerő intézmények számára.

Külön köszönettel tartozunk Gabriela Aláčová igazgatónőnek és Setnička Ágnes igazgatóhelyettesnek, aki a program szakmai képviselője is Szlovákiában. Az címátadó eseményen nagyszerű esettanulmányokat hallgathattunk meg a helyi pedagógusoktól, akik a boldogságórákkal kapcsolatos élményeikről és tapasztalataikról meséltek a közönségnek és lelkesítő előadást hallottunk Petra Kaločayová gyermekpszichológus tolmácsolásában is.

20190515_104154

A rendezvényen részt vett Dušana Bieleszová iskolai mediátor, aki Petrával együtt a program nagyköveti tisztségét látja el Szlovákiában, Hariš Sándor, a losonci pszichológiai pedagógiai központ szakembere és Lukáš Pelč, színész.

Az előadásokat a szlovák nyelvű CD keresztelője, valamint a gyermekkórus és Bagdi Bella közös éneklése zárta.

Nagyszerű nap volt, nagyon jól éreztük magunkat! Fantasztikus volt látni, hogy a Boldogságóra program egyre több iskolában és óvodában épül be az oktatásba. Izgatottan várjuk a folytatást!

1 Hozzászólás

  • Kedvesek Beküldve 2019. május 20. 21:18

    Ez nagyon jó hír! Gratulálok és nagyon örülök!

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.