Apróhirdetések

Apróhirdetések
A bejegyzés írójának intézménye a Boldog Iskola cím birtokosa.

Osztályunk kedvenc mesehősei azt hallották, itt adhatják fel társas igényeikről szóló apróhirdetéseiket. :)
Figyelem! Bűntársat keresek!
Agrabahi utcagyerek keresi hűséges társát, megélhetési bűnözés céljából. Tudom, rosszul hangzik, de biztosan vannak még rajtam kívül ilyen sorsra jutottak a városban. Legyen cseles, mozgékony, gyors és tudjon jól mászni. Legyen jószívű és önzetlen, ez nagyon fontos. Örülnék neki, ha kicsi termetű lenne, megkönnyítve a közös munkát, kiegészítve egymást. Legyen energikus és mókás. Gazdagságban és szegénységben is tartsunk ki egymás mellett!
Jeligénk :Közösen
Aladdin és Abu, a majom /Aladdin/

Egy vörös hajú hableány keresi leendőbeli legjobb barátját!
Jellemzők: Legyen bajban is barát, hűséges. Fontos, hogy megmerje nekem mondani, ha nincs igazam. De hallgasson meg és támogassa a jó döntéseimet. Legyen kicsi, hogy a legkisebb helyen is elférjen, vízben és szárazföldön is állja meg a helyét, hogy bárhogy alakul az életünk, mindig együttlehessünk. Előnyére válna, ha vörös lenne (Mi vörösek tartsunk össze! 😉 ) és/vagy a horoszkópja rák lenne!
Jelige:Rákbarát
A kis hableány és Sebastian a rák /A kis hableány/

Barátot keresek, magányos tornyomba!
Fontos hogy legyen kicsi és halk, ugyanis édesanyám nem igazán szereti, ha idegenekkel beszélgetek. Előnyére válna, ha gyorsan tud alkalmazkodni különböző helyzetekhez. Szeretném, ha „sokszínű” személyiség lenne. Ne legyen szüksége sok mozgástérre, mert azt nem adhatok.
Jeligénk :Bogozdki
Aranyhaj és a kaméleon /Aranyhaj és a nagygubanc/

Elveszett szigeti lány keres társaságot!
Az illető legyen hűséges, őszinte, vicces és barátságos. Fontos, hogy szigeti legyen másként nem jöhet létre, semmilyen találkozás. Szeressen énekelni és éjszakánként csillagokat nézni. Jó lenne ha szeretné a gyümölcsöket és a természetet.
Jelige:Emlékezz
Ro és Tika /A sziget hercegnője/

Szenilla vagyok egy kék színű hal. Barátságos és segítőkész vagyok, egyetlen hibám, hogy rövidtávú a memóriám. Egy olyan barátot, társat keresek, aki ezzel együtt el tud fogadni. Előnyben azok, akik szeretnek utazni, új arcokkal megismerkedni. Gyerekbarát vagyok és beszélek cetül. Kedvelem a kalandokat és a bohócokat. Azt mondtam már, hogy rövid távú a memóriám?
Jelige:Elfogadás
Szenilla és Pizsi /Némó nyomában/

A feladat során rájöttünk, hogy mennyire fontos a hűség, az őszinteség és az elfogadás a csoportunk tagjai számára, hiszen nem véletlenül ezeket sorolták fel “apróhirdetéseikben” a legtöbbször.
Miután mindenki írt az általa választott karakterekkel egy saját apróhirdetést, felolvastuk azokat. Sokat nevettünk a közös munka alatt, minden hirdetéshez érkeztek az újabb és újabb kreatív ötletek, hogy mivel lehetne kiegészíteni az elhangzottakat. Nehéz volt betartanunk az apróhirdetés rövidségét és kiválasztanunk az öt legjobbat. Reméljük mindenki ilyen jól szórakozott a feladat elvégzése során! /girlpower11D/

A kép forrása:http://disney.wikia.com/wiki/File:Many_Disney_characters.gif
Kosárkó Györgyi

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.