Apróhirdetések

A bejegyzés írójának intézménye a Boldog Iskola cím birtokosa.

Szeretünk együtt lenni az iskolában! Nekünk jó az osztályközösségünk. Persze akadnak veszekedések, csúfolódások, de az hozzá tartozik a közösséghez. Számba vettük, mit tehetnénk még azért, hogy jobban érezzük magunkat egymással. Megfogalmaztuk, leírtuk és alá is írtuk a szerződést.
Nehéz lesz betartani, de talán sikerül.
Kalandoztunk a mesék birodalmában, hogy milyen apróhirdetést adhatnának fel a szereplők! Bonyolult volt a feladat, de aztán közösen kiokoskodtunk egy-két hirdetést.
Házassági hirdetés
keresem azt a hölgyet, akivel 3 éjszakát végigtáncoltam a királyi kastélyban! Nem maradt utána más, csak egy üvegcipellő. Rendkívül kicsi a lába, 34-es méret. Bájos, kedves, szép, szomorú szemekkel. Elepedek érted!
“Áttáncoljuk az életet” jeligére
Társkereső rovat
Eltűntek testvéreim, akiket elátkoztak kicsi korukban! Éjszaka férfiak, nappal hattyúk. Hatan vannak! Ha olvassátok, gyertek haza, készen van a csillagvirág ruhátok!
“Gyertek haza hattyúim” jeligére
Gyerek rovat
Eltévedtem! Keresem a szüleimet és a testvéreimet. Elcsavarogtam éjszaka gyakorolni a vadászatot és mire hazaértem, nem találtam senkit sem. Éhes vagyok, fázom, félek! Rókamamát és rókapapát és 4 testvéremet hiányolom! Van valaki, aki megsajnálna egy kisrókát?
“Vuk, aki nem akar az intézetbe kerülni” jeligére

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.